Onze werkmethode

- Nieuws -

Onze eigen werkmethode helpt u bij het maken van de juiste keuze op het gebied van promotie en drukwerk die aansluit bij uw bedrijf.
Met de onbeperkte mogelijkheden kan het moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Laat ons u hierin begeleiden zodat u uiteindelijk tot een weloverwogen selectie komt die perfect past bij uw bedrijf.

Hieronder onze werkmethode kort toegelicht:

Start

Onze aanpak start met een persoonlijke kennismaking bij uw bedrijf. Hierbij krijgt u de gelegenheid om ons te leren kennen, terwijl wij meer te weten komen over uw bedrijf, doelgroep, activiteiten en doelstellingen. Gedurende deze kennismaking stellen wij u gerichte vragen omtrent uw bedrijf en de mogelijke promotiemogelijkheden. Wanneer gewenst is het tevens mogelijk om deze intake digitaal te laten plaatsvinden.

Informatie

Belangrijke informatie voor zowel u als ons om uiteindelijk tot een effectieve selectie en gerichte promotie te komen, zoals:
– Uw bedrijfsactiviteiten
– Gewenste doelstelling van de promotie
– Gewenste uitstraling
– Gewenste bedrukking
– Gewenste levertijd van de producten

Uitwerking

Op basis van uw input gaan wij aan de slag en zullen wij de mogelijkheden uitwerken.
Dit kan een offerte betreffen als de keuze tijdens het gesprek al is gemaakt, maar dit kan ook een digitale presentatie zijn van producten met uw bedrijfslogo. Daarnaast is het mogelijk om samples van de producten te ontvangen waarin u geïnteresseerd bent.

Indien gewenst kunnen we de samples voorzien van uw logo, zodat u het uiteindelijke resultaat kunt zien en voelen voordat de daadwerkelijke productie start.

Akkoord

Na uw akkoord op de geselecteerde producten, starten we de daadwerkelijke productie van uw order.
Wij verzorgen het gehele orderproces en houden u op de hoogte over de status van uw bestelling en verwachte de doorlooptijd.

Levering

Zodra de productie gereed is, worden de producten persoonlijk door ons bij u afgeleverd worden. Hierdoor heeft u de gelegenheid de productie te beoordelen.
In geval van spoed kan de levering op andere manieren worden ingevuld.

Opvolging

Na enkele weken nemen wij persoonlijk contact met u op of de producten aan uw verwachtingen voldoen.
Dit geeft ons de gelegenheid om uw tevredenheid te waarborgen en mogelijke verdere behoeften te bespreken.

meer interessante berichten

Leveranciers

×
Neem contact op
Akkoord