Offerte aanvragen

Dealer ENGEL Workwear

Nieuws

Dealer ENGEL Workwear

We zijn verheugd om aan te kondigen dat JW Promo officieel dealer is geworden van het prestigieuze merk Engel. Als toonaangevende speler in de sector van werkkleding en toebehoren, staat Engel bekend om zijn hoogwaardige producten en uitstekende vakmanschap.

Engel biedt een breed scala aan werkkledingoplossingen voor diverse branches, zoals de bouw, industrie en de hoveniersbranche. Het assortiment omvat onder andere werkbroeken, overalls, shirts, jassen en accessoires, die allemaal voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en comfort bieden tijdens het werk.

Met de samenwerking tussen JW Promo en Engel kunnen we onze klanten nog beter bedienen met een uitgebreide selectie van duurzame en functionele werkkleding. Of het nu gaat om bescherming tegen extreme weersomstandigheden, ergonomisch ontwerp of stijlvolle bedrijfskleding, Engel heeft voor elke professional de juiste oplossing.

Wij nodigen u uit om langs te komen in onze showroom, waar de mogelijkheid is de kleding van Engel te zien, voelen en passen. Wij staan klaar om jullie te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte werkkleding die aan jullie specifieke behoeften voldoet.

Mis deze kans niet om kennis te maken met het assortiment van Engel bij JW Promo. We verwelkomen jullie graag in onze showroom, waar kwaliteit, functionaliteit en comfort samenkomen in de collectie werkkleding van Engel.

Neem contact met ons op om een afspraak te maken of kom gewoon langs tijdens onze openingstijden. Samen vinden we de ideale werkkledingoplossing voor jullie bedrijf!

Blije klanten

Reviews

×
Neem contact op