Offerte aanvragen

De start van ons bedrijf in Tubantia

Nieuws

We zijn verheugd om te delen dat ons bedrijf deze week in de Tubantia heeft gestaan met een artikel dat de aandacht vestigt op onze opstartfase. Het is geweldig om te zien dat Tubantia interesse heeft getoond in ons verhaal en we zijn enthousiast over de manier waarop het is beschreven.

Het artikel biedt een kijk op onze opstart en we nodigen u uit om het volledige artikel te lezen en meer te weten te komen over ons verhaal. Het beschrijft hoe we met passie en vastberadenheid de eerste stappen hebben gezet.

U kunt het volledige artikel lezen op de volgende link: https://www.tubantia.nl/tubbergen/vrienden-voor-het-leven-uit-tubbergen-zetten-veilige-vaste-baan-opzij-voor-avontuur-in-nieuwe-onderneming~a26fddb4/

We zijn dankbaar voor de interesse van Tubantia in ons bedrijf en het delen van ons verhaal met hun lezers. Het is een eer erkend te worden voor onze inspanningen en we hopen dat ons verhaal anderen zal inspireren die ook een bedrijf willen starten.

Mocht u geïnteresseerd zijn in meer informatie over ons bedrijf of onze opstartervaring, dan staan we graag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op en we beantwoorden graag al uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Jan en Emiel

Blije klanten

Reviews

×
Neem contact op