Een Krachtig Promotiemiddel

- Nieuws -

Bedrukte Pennen – Een Krachtig Promotiemiddel

Volgens studies wordt een pen gemiddeld zo’n zeven keer per maand gebruikt, en de gemiddelde levensduur van een pen is ongeveer zes maanden tot een jaar. Dit betekent dat uw bedrijfslogo en boodschap herhaaldelijk worden gezien door de ontvanger en mogelijke anderen, waardoor de naamsbekendheid van uw merk wordt vergroot.

Daarnaast is het interessant om te weten dat pennen vaak worden doorgegeven. Gemiddeld wordt een pen vier tot vijf keer doorgegeven aan andere gebruikers, wat betekent dat uw merknaam en logo de kans krijgen om door meerdere mensen gezien te worden. Dit resulteert in een groter bereik en kan helpen bij het vergroten van de bekendheid van uw merk in verschillende kringen.

Met deze feiten in gedachten, is het duidelijk dat pennen een effectieve manier zijn om uw merknaam en boodschap te verspreiden. Bij JW Promo kunnen we u helpen bij het selecteren van pennen van hoge kwaliteit die aan uw promotionele behoeften voldoen, en deze personaliseren met uw bedrijfslogo en contactgegevens om een blijvende indruk te maken bij uw doelgroep.

Neem contact met ons op en ontdek hoe gepersonaliseerde pennen uw bedrijf kunnen versterken!

meer interessante berichten

Leveranciers

×
Neem contact op
Akkoord